O projektu

soap foam bubble paste cream comb file mirror

Mentalna higijena

Mentalna higijena je projekt Wiener osiguranja VIG pokrenut u suradnji s Hrabrim telefonom, uz partnerstvo medijske agencije iProspect te kreativne agencije Señor. Glavni fokus projekta je pružanje znanja i pomoći u području mentalnog zdravlja djeci i mladima (a i svakoj drugoj osobi) u potrazi za podrškom, razumijevanjem, kao i korisnim savjetima.

Svakodnevno održavamo tjelesnu higijenu te brinemo za vanjski izgled, ali puno manje pažnje pridajemo našim osjećajima i mentalnom zdravlju. Upravo zato pokrenuta je platforma Mentalna higijena koja promovira važnost stjecanja i održavanja navika brige o sebi, pa tako posjetitelji na webu te Instagram i Tik Tok profilima projekta mogu pronaći tekstualne i video sadržaje stručnjaka Hrabrog telefona na temu mentalnog zdravlja. Dostupni su savjeti o temama kako izražavati osjećaje, kako prepoznati da im je potrebna podrška i kako ne samo primati, već i pružati pomoć drugima.

U kampanju su se uključili i hrvatski influenceri Adrian Lewa, Malajski Tapir, Rafthechild, Andrea Pacadi i Ema Luketin, kako bi dijeljenjem svojih iskustava mladima približili ovu važnu temu.

< Natrag